Skriv omtale
×
Rating


Send omtale

Forbrukslån-kalkulator.no er en uavhengig og gratis sammenlignings-tjeneste på forbrukslån. Vi ønsker å bidrar til en bedre oversikt over mulig forbrukslån som finnes der ute.

Vi er ikke en lånemegler

Vi er ikke en bank eller lånemegler og godkjenner ikke søknader om lån og gjennomfører ikke kredittsjekker eller sparer opplysninger om søknadsprosessen. Vi er en opplysningsside og om man vil søke forbrukslån går man videre til den lånemegleren eller banken man velger i oversikten og søker på dennes nettside.

Ved å bruke vår forbrukslån kalkulator kan du enkelt finne ut av hvilket forbrukslån som passer best til din økonomiske situasjon.

Vi hjelper våre brukere å spare penger. Ved å bruke vår kalkulator kan du finne en estimert totalkostnad for det eller de lånene du vil søke på. Vi regner ut totale månedlige utgifter lånet innebærer fra de tilbudene som finnes på markedet.

Hvorfor velge vår forbrukslån kalkulator?

Vi er en gratis og uavhengig nettjeneste med forbrukeren i tankene. Ved å bruke vår forbrukslånkalkulator skal du enkelt kunne finne det beste forbrukslånet.

Danny Meiri
Danny Meiri
Head of Norway
Britt Pedersen
Britt Pedersen
SEO & Content Manager

Kontakt oss

Forbrukslån-kalkulator.no er drevet av Speqta AB

Org.nr : 556710-8757 (SE)

Adresse:

Speqta AB
Kungsgatan 64, 3tr
111 22 Stockholm
Sverige