Skriv omtale
×
Rating
star star star star star
star star star star star


  Send omtale

  Forbrukslån-kalkulator.no er en uavhengig og gratis sammenligningstjeneste for forbrukslån. Vi ønsker å bidrar til en bedre oversikt over mulig forbrukslån som finnes der ute.

  Vi er ikke en lånemegler

  Vi er ikke en bank eller lånemegler og godkjenner ikke søknader om lån og gjennomfører ikke kredittsjekker eller sparer opplysninger om søknadsprosessen. Vi er en opplysningsside og om man vil søke forbrukslån går man videre til den lånemegleren eller banken man velger i oversikten og søker på dennes nettside.

  Ved å bruke vår forbrukslån kalkulator kan du enkelt finne ut av hvilket forbrukslån som passer best til din økonomiske situasjon.

  Vi hjelper våre brukere å spare penger. Ved å bruke vår kalkulator kan du finne en estimert totalkostnad for det eller de lånene du vil søke på. Vi regner ut totale månedlige utgifter lånet innebærer fra de tilbudene som finnes på markedet.

  Hvorfor velge vår forbrukslån kalkulator?

  Vi er en gratis og uavhengig nettjeneste med forbrukeren i tankene. Ved å bruke vår forbrukslån kalkulator skal du enkelt kunne finne det beste forbrukslånet.

  Danny Meiri
  Danny Meiri
  Head of Norway
  Britt Pedersen
  Britt Pedersen
  SEO & Content Manager

  Kontakt oss

   Forbrukslån-kalkulator.no er drevet av AffiliJet – en del av Rocket Revenue

   Org.nr: 5593854-0993 (SE)

   Adresse:

   Affilijet Operations – en del av Rocket Revenue
   Mäster Samuelsgatan 42, 111 57 Stockholm
   Sweden