Skriv omtale
×
Rating
star star star star star
star star star star star


  Send omtale
  Oppdatert: 10.10.2024
  finansiere drømmer

  Lån penger for å finansiere drømmen

  Drømmer du om sommerferie, men har tom bankkonto? Lån uten sikkerhet kan gi muligheter som å låne penger til drømmeferien. Det er derimot ytterst viktig at du har en plan for tilbakebetaling.

  Mange drømmer om en spennende ferietur, en weekendtur til utlandet i sommer eller kanskje å starte eget firma?  Uansett – de fleste drømmer koster en del, og det kan ta lang tid å spare nok penger til å gjennomføre dem. I noen tilfeller kan det være nødvendig å låne penger for å finansiere drømmen. Bruk vår forbrukslån kalkulator for å finne det beste alternativet.

  Drømmeferien – 3 måter å finansiere en tur til varmen

  Drømmer du om  sydentur i sommer? Selv om det alltid er best å spare til ferie, så finnes det tilfeller der man ikke har mulighet til det. Er sparekontoen tom så er det bra å vite at det finnes det andre alternativ. Du kan for eksempel finne billige lån uten sikkerhet, eller velge å betale med kredittkort. Det som er viktig er at du har planen klar for hvordan du skal betale tilbake lånet og at du er sikker på at din økonomi klarer å håndtere de ekstra kostnadene.

  3 typer lån uten sikkerhet til ferien:

  1. Betale ferien med kredittkort – gjør du dette får du ofte også reiseforsikring inkludert. Tenk bare på at denne løsningen er dyr om du ikke betaler ned fakturaen før den rentefrie perioden er over.
  2. Betale ferien med forbrukslån – et forbrukslån er billigere en et kredittkort, så dette er et bedre alternativ om du har tenkt å dra ut på nedbetalingene.
  3. Delfinansiere ferie med smålån – smålån er dyrere enn større billige forbrukslån, men betaler du tilbake relativt raskt så er dette en grei løsning for mindre beløp.

  Drømmer du om å starte eget?

  For eksempel finnes det et riktig tidspunkt for å starte opp bedriften du ønsker, og det finnes et feil tidspunkt. Mange har opplevd å bomme på timingen og dermed endt opp med å ikke lykkes. Når timingen er riktig, så nytter det ikke å starte med å starte sparingen for å få råd til å starte en bedrift om to år. Da kan et bedriftslån uten sikkerhet være tingen for å gjøre drømmen til virkelighet.

  forbrukslån kan finansiere drømmen

  Drømmer kan bli realitet

  Drømmer er ofte muligheter. Enten det gjelder selskapet du ønsker å starte, eller til og med om du ønsker å dra på en spennende reise. Det finnes alltid noen som for eksempel velger å ta et år fri fra jobben for å reise verden rundt for så å komme tilbake å fortsette livet som normalt etterpå.

  Muligheten for å følge drømmen sin, om det er midlertidig eller varig, er noe mange er skeptiske til fordi det innebærer risiko. Men om man tenker nøye gjennom hvordan man kan finansiere drømmen uten at det utgjør risiko, så kan man benytte seg av et lån med en gjennomtenkt plan for tilbakebetaling. Da kan en nedbetalingskalkulator være til stor hjelp.

  Finn beste lånet for dine behov

  Når du ønsker å finansiere drømmen med et lån, så er det viktig å finne frem til en løsning som passer for deg. Ved å bruke en forbrukslån kalkulator for se flere alternativer, så kan du finne det rimeligste lånet eller det lånet med de betingelsene som passer best for deg.

  For eksempel kan det i noen tilfeller være praktisk med et rammelån i stedet for et lån hvor du får alle pengene utbetalt med en gang.

  Finn billige forbrukslån

  Av Britt Pedersen, 10 mai 2024